Participa

Suma't al nostre equip!

A continuació et detallem com pots participar amb el MOVIMENT i ser part de la SOLUCIÓ.

Empreses Certificades

Les empreses certificades d’Eivissa i Formentera Sense Plàstic són totes les entitats privades que vulguin sumar-se al nostre moviment per aconseguir unes Pitiüses lliures de plàstics d’un sol ús el 2023. Tots aquells que es comprometin individualment i col·lectivament a reduir i eventualment eliminar la utilització dels plàstics d’un sol ús en la seva vida diària.

Patrocinadors

Rebin el nostre més sincer agraïment tots els patrocinadors que han fet possible el naixement del moviment. Es reconeix la seva confiança i el seu esforç econòmic, però a més es ret honor al seu suport, al seu entusiasme i al seu incansable convenciment en la nostra comesa.

Gràcies per possibilitar tant la coordinació del moviment com els seus projectes. Sense vostès no hauria estat possible.

Comparteixes la nostra visió?

Si comparteixes la nostra visió d’una Eivissa i Formentera Sense Plàstic el 2023 i estàs interessat a patrocinar-nos o col·laborar amb nosaltres, pots contactar amb nosaltres.

Voluntaris

Et preocupes pel medi ambient i vols fer alguna cosa per Eivissa i Formentera?

Tens una mica de temps per dedicar al voluntariat?

Vols ajudar-nos a aconseguir que les nostres illes estiguin lliures de plàstic? Apunta-t’hi!

El nostre moviment necessita voluntaris compromesos tant a Eivissa com a Formentera.

Escull allò que més t’interessi:

  • Traducció (català, castellà i/o anglès).
  • Fotògrafs i videògrafs per difondre els nostres missatges.
  • Disseny gràfic, crear contingut per a les xarxes socials.
  • Esdeveniments, neteja de platges i el World Clean Up Day.
  • Ambaixadors del nostre projecte d’Empreses Sense Plàstic.
Omple el formulari o envia’ns un correu electrònic a info@plasticfree.es

En cumplimiento del REGLAMENTO (UE) 2016/679, y en relación al tratamiento de sus datos personales, le informamos de lo siguiente:Responsable: El responsable del tratamiento es Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera, Venda de Can Llàtzer 25, Santa Gertrudis, 07814 Ibiza (Islas Baleares) Finalidad: Envío de información, respuesta a sus consultas y peticiones, mientras dure nuestra relación y tengamos su consentimiento. Legitimación: Ejecución de contrato o consentimiento del interesado. Destinatarios: No se cederán datos a terceros salvo obligación legal. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de sus datos, y la limitación u oposición al tratamiento mediante escrito acompañado de copia de documento oficial que le identifique, dirigido al Responsable del tratamiento. En caso de disconformidad con el tratamiento, también tiene derecho a presentar una reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos. Más información: Consulte en nuestra web.